Zoeken
  • Toneelgroep Twister

Schrijvers gezocht voor decemberstuk 2021!


Heb jij altijd al theater willen schrijven? Dan is dit nieuwe project misschien wel iets voor jou. Twister zoekt namelijk enthousiaste schrijvers die in een kleine groep of alleen een toneelstuk willen schrijven dat in december 2021 opgevoerd zal worden door onze leden. Het is mogelijk om helemaal vanaf nul te beginnen maar we hebben ook de mogelijkheid om verder te schrijven aan de eerste versie van een script dat vorig jaar is geschreven door ons lid Toon Holman: het is een kerstspel over twee jonge mannen die naar het front worden gezonden van de Eerste Wereldoorlog; de ene is Brits en de ander is Duits, maar ze leren elkaar alsnog kennen tijdens een wapenstilstand.


Hoe het schrijfproces er precies uit gaat zien, zal in overleg met jou afgesproken worden maar het stuk moet in augustus opvoer klaar zijn. Daarnaast zal je in ieder geval begeleid worden door de artistieke commissie (ArtiCo). Deze commissie bestaat uit ervaren leden die waken over de artistieke kwaliteit van Toneelgroep Twister.


Interesse gekregen of wil je meer informatie? Mail dan geheel vrijblijvend voor de mogelijkheden naar twistertoneel@gmail.com Doe dit voor 5 februari, hierna willen we starten met het schrijfproces.

55 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Audities volgende productie

De audities voor het decemberstuk komen er weer aan! Dit jaar spelen we het toneelstuk 1000 Zalen van Bo Tarenskeen, een absurde komedie over een zalencentrum. De regie zal gedaan worden door Menno Vo