top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverToneelgroep Twister

Open toneelavond bij Twister!

Bijgewerkt op: 6 okt. 2022

Wil jij weten of Toneelgroep Twister iets voor jou is?


Meld je dan nu aan voor de Open Toneelavond op 27 of 29 september! Tijdens zo'n open toneelavond gaan we gezellig samen theateropdrachten doen en kun jij de sfeer van de vereniging proeven. Daarnaast zullen we je meer informatie geven over wat Toneelgroep Twister allemaal doet en is er ruimte om al je vragen te stellen!


De avond is van 19.30 tot 21.30 en zal plaatsvinden in SP 00.09 in het Spinozagebouw van de Radboud Universiteit. We zullen bij de hoofdingang van dit gebouw verzamelen.
244 weergaven2 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

2 comentarios


Eva van Wijlen
Eva van Wijlen
27 may

Hoihoi! Hoe meld ik me aan voor een open toneel avond?

Groetjes!

Me gusta

markvdriel2000
05 feb 2023

Hallo, ik ben misschien geïnteresseerd om in een theater te spelen.

Hebben jullie misschien een inloop avond waar ik aan mee kan doen?

Groetjes Mark

Me gusta
bottom of page