Zoeken
  • Toneelgroep Twister

Schrijvers gezocht voor het Decemberstuk 2021


Heb jij altijd al theater willen schrijven? Dan is dit nieuwe project misschien wel iets voor jou. Twister zoekt namelijk enthousiaste schrijvers die in een kleine groep verder willen schrijven aan het Decemberstuk van 2021. De eerste versie van dit script is vorig jaar geschreven door Toon Holman: het is een kerstspel over twee jonge mannen die naar het front worden gezonden van de Eerste Wereldoorlog; de ene is Brits en de ander is Duits, maar ze leren elkaar alsog kennen tijdens een wapenstilstand.


De schrijverscommissie zal bestaan uit twee tot vier personen die gezamenlijk van december tot juni aan het stuk zullen schrijven. Hierin zullen ze bijgestaan en geadviseerd worden door de ArtiCo. Vind je dit interessant? Meld je dan vrijblijvend aan met de onderstaande knop, dan zullen we je per mail meer informatie sturen over het stuk en de details van het proces.


Daarna zal je een uitnodiging krijgen om deel te nemen aan een groepsgesprek met de geinteresseerden, de ArtiCo, en de auteur van de eerste versie, waar jullie met elkaar kunnen praten over het stuk en wat jullie daar graag aan zouden willen toevoegen. Pas na dit gesprek zal er gekeken worden naar wie inderdaad deel wil nemen aan het schrijfproces, dus de eerste stap is sowieso vrijblijvend!


Meld je aan voor 16 november via het onderstaande formulier:


9 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Audities volgende productie

De audities voor het decemberstuk komen er weer aan! Dit jaar spelen we het toneelstuk 1000 Zalen van Bo Tarenskeen, een absurde komedie over een zalencentrum. De regie zal gedaan worden door Menno Vo

© 2019 by Toneelgroep Twister. Proudly created with Wix.com

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • YouTube Social  Icon